BBQ en fietstocht

In 2016 hebben wij de formule voor de jaarlijkse BBQ voor het eerst gewijzigd en die is goed bevallen. Hier nog even een uitleg daarvan:

Elke deelnemende familie neemt behalve een schaal met zijn/haar favoriete salade (vergeet geen opscheplepel) ook eigen vlees/vis en drank mee. Het organiserend commitee zorgt voor BBQ's en aankleding van de tuin. Als je nog een zakje houtskool thuis hebt staan: neem dat ook mee! Kan van pas komen.

Met deze formule hoeft de organisator geen rekening meer te houden met ieders eet-en drankwensen, geen inkopen meer te doen, geen kosten p.p vooraf in rekening te brengen en niemand meer achterna te lopen om een openstaande rekening te innen.
En voor evt. deelnemers is het op deze manier heel laagdrempelig: inschrijven is slechts een intentieverklaring en noodzakelijk voor inventarisatie met het oog op de tuinaankleding. Het verplicht je tot niets. Daarbij: ook op bezoek zijnde familie of vrienden zijn welkom. Vergeet in dat geval niet de mee te nemen mondvoorraad daaraan aan te passen.

 

 

Hoewel het al jarenlang traditie was (en blijft) dat we van elkaars salades mogen genieten, strekt dat zich uiteraard niet uit tot ieders meegenomen vlees en vis. Wat de drank betreft: bietsen mag! Een etiket met naam op een fles kan dan wel handig zijn.

Neem even contact op met de gastvrouw van de avond als je niet zo snel een favoriete salade kan bedenken. Je krijgt dan als alternatief het inbrengen van wat komkommers, stokbroden of BBQ sauzen.

De BBQ is dit jaar in de tuin van ...... Meldt je bij aankomst even bij de gastheer/vrouw. Deze zal de meegenomen eet/drinkwaren op de daartoe bestemde tafel zetten.

Vergeet niet evt. overschotten en eigen schalen/glaswerk/bestek weer mee te nemen bij vertrek. Bij slecht weer zal s'morgens over de buurt-WhatsApp bekend worden gesteld of het feest al dan niet doorgaat.

Klik hier voor foto/videoreportages uit voorgaande jaren.