Aktiviteitenoverzicht

Jaarlijks worden diverse aktiviteiten georganiseerd.

Zeer populair zijn het jaarlijkse Running Dinner in de winter, de fietstocht met picnick en BBQ in de zomer en een golftournooi in de herfst.

Incidenteel worden ook andere aktiviteiten georganiseerd. De fotoseries maken wel duidelijk welke dat zijn.

Sinds eind 2015 vindt er ook een periodieke buurborrel plaats in het Hof van Heemstede. Aankondiging daarvan geschiedt via de buurtnieuws-WhatsApp.

Naast recreatieve aktiviteiten hebben de bewoners ook een tweetal WhatsApp groepen: een Nood-WhatsAppgroep voor het collectieve veiligheidssysteem en een WhatsApp voor het buurtnieuws.

 

Om van aktiviteiten op de hoogte te blijven en/of deel te nemen aan een van de bovengenoemde WhatsApp groepen dient een bewoner van het Groenendaalkwartier zich eerst met mailadres te registreren via het menu Bewoners...Aanmelden. Dit verplicht je tot niets. Zodra is gecontroleerd dat je binnen de buurtgrenzen woont ontvang je een gebruikersnaam en wachtwoord waarmee je toegang krijgt tot de beveiligde pagina's op deze website.

Je aanmelding dient te worden afgerond met het invullen van een contactformulier. Ook deze vindt je op de aanmeldpagina. Nodig zijn je volledige naam en adres en evt. je mobiele telefoonnummer indien je wenst deel te nemen aan een of beide WhatsApp groepen.